Preverljivo ekološki proizvodi po najvišjih svetovnih certificiranih standardih

Oznak: eko, bio, 100% naravno, biološko, trajnostno…itd ste se verjetno že naveličali in tudi verjeti jim je težko, ker zelo redko vemo, kaj dejansko stoji za tako oznako.

Če želite kupiti izdelek, ki je preverljivo izdelan po vseh kriterijih trajnostnega razvoja, od uporabe ekoloških surovin do proizvodnje po najvišjih ekoloških standardih, iščite izdelke, ki so nastajali v sodelovanju z Inštitum za inovacijo produktov: CRADLE TO CRADLE. To je neprofitna organizacija, ki že več kot desetletje pomaga zainteresiranim podjetjem s svojim znanjem in strokovnjaki, izdelati produkte, ki jim lahko zaupate, da so 100% ekološki in varni za za vaše zdravje in počutje. Na njihovi spletni strani lahko najdete vse take produkte; od čistil, kozmetike, preprog, lesa, oblačil….

Vsi, ki pa vas zanima, da bi tudi vaš izdelek inovirali in izdelovali v skladu s preverjenimi ekološkimi standardi, lahko najdete pomoč na njihovi spletni strani. O razširjenosti in kredibilnosti teh standardov govori tudi podatek, da so v dveh največjih trgovskih verigah z izdelki za dom in družino v ZDA, naredili publikacijo za kupce, ki predstavlja izdelke in načela trajnostne proizvodnje v skladu s standardom Cradle to Cradle.

Obiščite spletno stran tukaj.